Пловдивският апелативен съд остави в ареста тримата мъже,  заловените по

...
Пловдивският апелативен съд остави в ареста тримата мъже,  заловените по
Коментари Харесай

Задържаните при сделка за близо 1кг хероин край Пловдив, остават в ареста

Пловдивският апелативен съд остави в ареста тримата мъже,  заловените по време на договорка с близо един кг хероин край Пловдив.
Прочетете още
По време на акцията на 9 май са задържани известният в Сандански и Петричко хотелиер Красимир Хиджев, Ангел Гърдев, Христо Иванов от село Йоаким Груево, както и известният от Столипиново пласиьор на опиати Янко Камберов- Чечи.

В торба, която единият от тях изпуснал, са открити два пакета с общо 895.88 грама хероин. Установено е, че опиатът бил закупен същия ден от Красимир Хиджев, който живее в село Лешница, област Благоевград. При осъществените претърсвания в къщата му в селото и в мотелски комплекс край Кулата са конфискувани 1020 грама хероин и 88.46 грама марихуана. Иззетият в Йоаким Груево хероин бил предопределен за разпространяване в квартал „ Столипиново ”

Само Христо Иванов не апелира през днешния ден мярката си за неотклонение „ задържане под стража “ за разлика от останалите трима обвинени.

След като изслушаха страните по делото, проучиха събраните досега доказателства и се срещнаха с разпитите на очевидците и обвинените по делото, апелативните съдии решиха, че за всеки от арестуваните има задоволителна доказателствена цялост, от която да се направи обосновано съмнение, че са съпричастни към закононарушенията, за които са упрекнати. Съдът одобри, че няма заплаха да се укрият при една друга от „ задържане под стража “ мярка, само че поради метода на осъществяване на действията - доста добра организация, координация и нелегалност има действителна заплаха  да извършат закононарушения.

Янко Камберов- Чечи е неведнъж осъждан. Определението е дефинитивно и не предстои на митинг и обжалване.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР